Sombor, Serbia
Sydney Australia
Sombor, Serbia
ne znam kakav je slucaj kod tebe? Vidim da si pravio njihov kontroler, ja sam napisao neki kod za arduino pa ceo videti kako se ponasa.
Serbiashomi87 wrote:Pozdrav , super je sto je vec neko iz Srbije sklopio svoj Sim do kraja
Ja sam morao da pauziram svoj projekat i da se posvetim malo faxu ali se nadam da cu uskoro da nastavim radove, dok konacno sklapanje ocekujem nekad na prolece.
Od kog automobila si uzeo motore i kako te sluze? Ja sam uzeo neke od stojadina ali ne znam da li ce da zavrse posao, rasklapao sam onaj deo sa zupcanikom i plasticni sune znam kakav je slucaj kod tebe? Vidim da si pravio njihov kontroler, ja sam napisao neki kod za arduino pa ceo videti kako se ponasa.
i jedno 3 puta su lakši od "stranaca" koji su uglavnom BOSCH. Mislim da su i dosta slabiji. Rastavio sam do sada jedno 5-6 motora, i čini mi se da su svi imali plastične zupčanike, ali to ne predstavlja problem. Što se tiče kontrolera držao sam se proverene Thanosove varijante. Većina ih na forumu koristi. Kontroler jer OK, ali su mi u H bridgu već jednom crkli mosfetovi, pa sam ih menjao. Toga sam se i pribojavao, jer oni trpe najveće opterećenje.
Sombor, Serbia

Serbia| 2dof-wiper-motor-car-simulator-by-DERIY-(SATO) | Forum: DIY motion simulator projects | Author: DERIY | Replies: 131 |
| 2DOF Wiper Sim from Interview 2010 | Forum: DIY motion simulator projects | Author: Interview | Replies: 203 |
| wiper motor 2DOF, what is needed | Forum: New users start here - FAQ | Author: razzmyth | Replies: 9 |
| hack forcefeedback signals from MOMO send to a wiper motor | Forum: DIY motion simulator building Q&A/FAQ | Author: jessebarker | Replies: 5 |
| 2DOF Joyrider + JRKs + Mobility Scooter Motors | Forum: DIY motion simulator projects | Author: bwl | Replies: 4 |
Return to DIY motion simulator projects
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests